Offentligt møde om fredningsforslag for Paradis-bakkerne på Bornholm

Danmarks Naturfredningsforening har den 12. april 2024 rejst forslag til fredning af Paradisbakkerne i Bornholms Regionskommune. Fredningsnævnet for Bornholm indkalder derfor til offentligt møde den 19. juni 2024 med efterfølgende besigtigelse i området.

Danmarks Naturfredningsforening har den 12. april 2024 rejst forslag til fredning af Paradisbakkerne. Fredningsforslaget er annonceret den 22. april 2024 på Fredningsnævnenes hjemmeside og den 24. april 2024 i Statstidende. Klik her for at se annonceringen af forslaget. 

Fredningsnævnet indkalder hermed til offentligt møde i sagen den
19. juni 2024 kl. 9:30
i Møbelfabrikken
Gl. Rønnevej 17A
3730 Nexø 

På mødet vil der blive redegjort for forslaget, ligesom der vil blive lejlighed til at kommentere på forslaget og stille supplerende spørgsmål. Der vil også blive orienteret om fredningssagens videre forløb. 

Der vil i umiddelbar forlængelse af mødet blive foretaget besigtigelse i det område, der foreslås fredet. Besigtigelsen vil foregå til fods. Deltagere i besigtigelsen sørger selv for transport til og i området. 

Eventuelle bemærkninger og spørgsmål skal sendes til Fredningsnævnet for Bornholm, Damgade 4a, 3700 Rønne eller pr. mail til bornholm@fredningsnaevn.dk med angivelse af fredningsnævnets journalnummer FN-BOR-08-2024. 

Uddybende spørgsmål kan tillige rettes til Danmarks Naturfredningsforening.

Tilmelding 
Fredningsnævnet skal venligst bede om tilmelding til det offentlige møde på bornholm@fredningsnaevn.dk senest den 10. juni 2024.

Fredningsnævnet for Bornholm
Henrik Engell Rhod