Offentligt møde om revideret fredningsforslag for Vejstrup Ådal i Svendborg Kommune

Danmarks Naturfredningsforening har over for Fredningsnævnet for Fyn den 22. september 2023 fremsat revideret forslag til fredning af Vejstrup Ådal i Svendborg Kommune. Fredningsnævnet for Fyn indkalder derfor til nyt offentligt møde den 13. marts 2024.

Danmarks Naturfredningsforening har den 22. september 2023 fremsat revideret forslag til fredning af Vejstrup Ådal i Svendborg Kommune som blev offentliggjort den 18. oktober 2023. Der har tidligere været afholdt offentligt møde den 28. april 2023 vedrørende det oprindelige forslag.

Ved det reviderede fredningsforslag er det geografiske området foreslået indskrænket med også udvidet. Fredningsnævnet har som følge af forslag om udvidelse af det geografiske område besluttet sig til at afholde nyt offentligt møde til behandling af de reviderede forslag, navnlig med fokus på udvidelsen af det geografiske område.

Fredningsnævnet for Fyn indkalder hermed til nyt offentligt møde den
13. marts 2024 klokken 17.00

Mødet afholdes i Retten i Svendborg, Christiansvej 41, 5700 Svendborg.

Fredningsnævnet skal i forbindelse med behandlingen af forslaget træffe afgørelse om, hvorvidt forslaget kræver en vurdering af virkningen på miljøet.

Eventuelle bemærkninger og spørgsmål til sagsbehandlingen skal sendes til Fredningsnævnet for Fyn pr. mail til fyn@fredningsnaevn.dk eller til Retten i Svendborg, Christiansvej 41, 5700 Svendborg, med angivelse af fredningsnævnets journalnummer FN-FYN-46-2022.

Bemærkningerne skal være modtaget senest den 8. marts 2024.

Uddybende spørgsmål til indholdet af det reviderede fredningsforslag kan tillige rettes til Danmarks Naturfredningsforening.

Hele mødeindkaldelsen kan læses ved at klikke her